31 Temmuz 2017 Pazartesi

Sevgili Güllük #43 (Güncellenen listeler, çekiliş ve anket sonucu)

Öncelikle güncellenen listelerin linklerini aşağıda vereyim :). Eklenen filmleri başlıkların üzerine tıklayarak görebilirsiniz.

Renklilerin Beyaz Perdeden Silemediği Bir Klasik: Siyah Beyaz Filmler
Tim Burton Sevmek

İkinci olarak çekilişimiz 27. 08. 17'e kadar devam edecek ve yetirince açıkladığımı düşünüyorum fakat birçok yorumda denk geldiğim için belirtmek istedim, karışık gelmiş olabilir; katılmanın tek şartı yan tarafta GFC'den takip etmek ve ek hak istiyorsanız istediğiniz bir sosyal medyada herkese açık bir şekilde paylaşıp linkini yorumda benimle paylaşmanız, yoksa ek hak geçerli olmayacaktır göremediğim için. Bunun dışında şu ana kadar güzel bir katılım var, teşekkür ediyorum sizlere :).

4 yaş özel 4 güzel kitap; Kan ve Gül, Satranç, Benim Hüzünlü Orospularım ve Hani kitaplarını kazanmak için aşağıdaki linke tıklayıp katılabilirsiniz.

İyi ki doğdun Öneri Makinesi (ÇEKİLİŞ 2017)

Son olarak ikinci anketimiz de sonuçlandı ve kazanan 19 oy ile Puslu Kıtalar Atlası oldu :). Kitabı kütüphaneden şurada belirttiğim gibi buldum ve okumaya başladım :). Şu aralar daha çok başındayım ama bitince sizinle yorumlarımı paylaşacağım :). Lakin diğer arkadaşlarımın önerdiği kitaplar okuma listemde en yakın zamanda onları da okumayı çok istiyorum. Bana kitap öneren Ezgi, Sade ve Derin ve Okuyan Muggle arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim :). Onların güzel bloglarını ziyaret etmek için adlarına tıklamanız yeterli :).

Yeni anket duyurusu da yakında olacak :).

Son yayınım, upuzun yazım dizi karşılaştırması Leyla ile Mecnun vs Şevkat Yerimdar için buraya tıktık :).

12 yorum:

  1. Ay ben hangi gözle okuduysam 7. Ayin 27 si diye okudum önceki duyurunu 😀 ama burada da 7. Ayin 27 si yaziyo haberin olsun. Simdi 3. Duyuruya gerek kalmasin diye diyim dedim 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy çok teşekkürler, iyi ki uyardın :). Düzelttim :).

      Sil
    2. Bunun hatirina ben kazancam hahaaa 😘 önemli dgil tabiside

      Sil
  2. Bence güzel bir kitap kazanmış :) İyi okumalar :) Çekilişin sonucunu heyecanla bekliyoruz ;) Sevgiyle bizden bahsettiğin için çok mutlu oldum, çok teşekkürler.
    Kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim. Onu ben de çok merak ediyorum :).

      Sevdiğimden öyle bahsediyorum, hepinizi severek takip ediyorum, çok güzel bloglar yalan yok :). Sevgiler, öpücükler, kucaklar <3

      Sil
  3. ben de başladım puslu kıtalar'a :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa çok sevindimmm :). Beraber okuyacağız :). Yorumlarımızı çok merak ediyorum, benden önce bitirirsen mutlaka yorumunu yaz :).

      Sil
  4. Evet ya katılım yüksek :) Ben kazanmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha, bol şanslar. Sen gerçi şanslısındır :).

      Sil
  5. hep böyle sevimli yaz seeen :)

    YanıtlaSil