28 Ağustos 2017 Pazartesi

Öneri Makinesi 4 Yaşında! 2017 Çekiliş Sonucu!

Merhaba arkadaşlar :). Nasılsınız keyifler yerinde mi :). Bildiğiniz gibi çekiliş için bir aylık süremiz doldu. Ben de şeşbeş olarak listeyi hazırladım ama hiç şikayetim yok çünkü katılım diğer çekilişlere göre kat kat fazlaydı ve çekiliş gibi çekiliş oldu :). Tabi ki sayenizde, katılanlara çok teşekkür ederim :). Güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim, okurken o kadar mutlu oldum ki anlatamam, güzel dilekleriniz katı katınca sizin olsun umarım şansınız hep gülsün :).


Biliyorum bu kısımları kimse okumuyor direkt sonuca bakıyor genelde :) ki çok normal sonucu gördükten sonra birçoğunuz okuyor biliyorum :). Tekrardan merhabalar :). Lafı uzatmayacağım zaten sadece birkaç kişi katıldım demesine rağmen gfc'de adı olmadığı için katılamadı ve paylaştım deyip link paylaşmayan arkadaşların da ek hakkı geçerli olamadı. Birçok kez belirtilmişti bu konular hem çekiliş hem sonraki yazılarda. Adı tutmayan arkadaşların resmi varsa tek tek baktım adını yazmayanlara bile hakkı geçersiz olmasın diye ama ne fotoğraf ne adı olmayanları bulmam imkansız o yüzden o kişiler katılamadı. Bir de ben herkesi katıldı yaptım takip edenlerden, olur da sadece doğum günü kutlamak için yazdıysanız üzgünüm siz de çekilişe katıldınız belki de kazandınız :):).

Bu kadar gevezelik yeter sabırlı birkaç kişi, işte bu güzel kitapları kazanan :).

Sevgili İrem Yagizel :).



Kendisini tebrik ediyorum :). Güle güle okusun. Umarım keyifle güzellikle okur. Kitapların hepsini sever, ayraçları kullanır :).

İletişim bilgilerini sağ alt köşedeki iletişim kutusundan bana gönderirse en kısa sürede kendisine kitaplarını göndereceğim. Olur da iki gün içinde göndermezse yeni bir çekiliş düzenlerim.

Kaybedenler hiç üzülmesin çünkü yeni bir mevsime yaklaşırken ben de buna kayıtsız kalmayıp sizlere daha kısa süren sonbahar temalı küçük bir çekiliş hazırlamak istiyorum :). Benim çekilişlerde pek şansım olmuyor (aslında genelde hayatta olmuyor ama konumuz o değil :)) ama çekiliş yapmak da çok güzel. O yüzden beklemede kalın, sevgiler :).

22 yorum:

  1. Çok güzel bir çekilişti, kazanan arkadaşı tebrik ediyorumm :)

    YanıtlaSil
  2. Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum. Umarım sizin de yüzünüze şans güler. Hem çekilişlerde hem de hayatta.

    YanıtlaSil
  3. Blogunuzun yeni yaşını da çekilişi kazanan blog sahibini de kutlarım :)

    YanıtlaSil
  4. Tüh yaaaa ben kazanamamışım :) Kazanan arkadaşı da tebrik ederiz tabi ki :)

    YanıtlaSil
  5. Kazanan arkadaşı tebrik ederim. Kitaplarını iyi günlerde okusun :-)

    YanıtlaSil
  6. Kazanan arkadaşımızı tebrik ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  7. Tebrik ederim kazanan arkadaşı 💐 Çekiliş kazanmak gibisi yok :) tekrar tekrar kazanmak istiyor insan :))

    YanıtlaSil
  8. Kazanan arkadaşı tebrik ederim, iyi günlerde okur umarım ^____^ Bu çekilişe katılmayı unuttum ben bu arada iyi mi? :D

    Öneri Makinesiyle birlikte nice yıllara!<3

    YanıtlaSil
  9. ayyy irmiğik hanım kazanmış. çok sevindim yaaaa :) cim carmuş da pek severim. bi de sana bi dizi önercem. yeni bitirdim. fargo :) fargo adlı eski coen filminin dizisini çekti coenler. izleeeee :) yazcam bugünlerdeee :)

    YanıtlaSil
  10. Keyifli okumalar dileyelim o zamansaa :))

    YanıtlaSil
  11. Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar <3<3<3

    YanıtlaSil
  12. Tüh kazanamamışız, ne yapalım önümüzdeki maçlara bakarız artık :) Arkadaşımızı da gönülden tebrik ederim. Sana da tekrar nice yaşlara Öneri Makinesi, beğenilerek ve çok sevilerek takip ediliyorsun ❤️

    YanıtlaSil
  13. Kazanan kişiye buradan sesleniyorum: Tebrikleeer! :) Bloğunun doğum günü de kutlu olsun bu arada, iyi ki doğmuş! ;) ^_^

    YanıtlaSil
  14. kazanan arkadaşı tebrik eder, blog aleminde nice yıllar dilerim ...

    YanıtlaSil
  15. Teşekkürler çok çok :). Daha güzelleri sizin olsun umarım :)

    YanıtlaSil
  16. heeey daha büssürü büssürü yıllar burada olalııım :)

    YanıtlaSil
  17. Bu yılda kaçırdım ben çekilişi. :( Kusura bakma ne zamandır blog takip edemiyordum.
    Dördüncü yaşın kutlu olsun, sen hep böyle yazılar yaz, bloggerlık sana yakışıyor. ^^

    YanıtlaSil
  18. Yaaa çok sevindim yaa! ^-^ İlk defa bir çekiliş kazanıyorum ve hiç beklemiyordum cidden. Bir anda bloguma yorum geldiğini görünce de şok oldum. Çok mutlu oldum ya :) Umarım hepiniz bu kadar mutlu olursunuz ve hiç kimse bu mutluluğunuzu bozamaz. Siz de bol bol çekilişler kazanın hatta daha fazlasını *-* Herkesin dilekleri için çok teşekkür ederim. E tabii 4. Yaşın kutlu olsun Öneri Makinesi! :)) Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de senin bu kadar mutlu olmana mutlu oldum :). Güzel günlerde oku :). Sağ alt köşedeki iletişim kutusundan iletişim bilgilerini mail atarsan bayram tatilinden sonra en kısa zamanda göndermeye çalışacağım :).

      Sil
  19. Hahaaa :) benimde cekilislerde hic sansim olmazzz nasip diigilmis arkadasimi tebrik neyim ediyom :) güle güle okusuunn 💕 güzel cekilisti öneri :)

    YanıtlaSil
  20. Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum :)

    YanıtlaSil