5 Eylül 2017 Salı

Sevgili Güllük #49 (Eganba Finito, İşte Bütün Mesele Bu Teşekkür ve Anket Sonucu)

Merhabalar :). Konuya yabancıysanız, bu makine ne anlatıyor diyorsanız ilk iki yazı için buraya ve buraya alalım :).  Birkaç kez uzun uzun anlattığım olaylı Eganba alışverişim bir eksikle elime ulaştı ve çevre halk tarafından coşkuyla karşılandı az çok 11 gün önce :). O kadar dert yandım artık bu olaylı alışverişi sizlerle sonlandırmak ve neler olduğunu anlatıp bu konuyu kapatmak isterim :). Öncelikle kitapları hayırladık ve Instagram'da hikayede uzun uzzunn (ki bu dediğime inanın) anlattım gelen kitapları. Hem pata küte, ikinci kez çekmedim, ne potlar ne potlar :):):). Balkabağına dönüşmeden izlediyseniz ne mutlu bana :). Hatta sonuna kadar izlediyseniz yıldızlı alkışlar sevgiler saygılar benden zira gerçekten uzun bir hikaye serisiydi :). Onun dışında sürekli "ön siparişi, temini" değişen kitabın hesabı kesildi, kargoya verildi  bayramdan birkaç gün önce. Vatana millete hayırlı olsun; alkışlar, çelenkler, çikolatalar. Yalnız iki günde getiren aras kargo sen git bayram tatili öncesine denk geldi diye taa bayram sonrası yani bugüne (05.09) anca getir :). Kitap olaylı diyorum boşuna değil, iki günde getiren kargo bile getirmedi :). Sonuç olarak iki günde temin yazan kitap bana 21 gün sonra ulaştı :).

İşte uğruna sekiz kitap bekletilen bekletip bekletip son anda eken sipariş vereni ortada bırakan sipariş alanı mağdur edip karizmasını zedeleyen ön siparişleri sürekli değişip son verilen tarihten gecikmeli gelen ama yine de iptal edilmeyip temin edilen işte o kitap, hani konfetiler :).

Ama kapağı çok güzel değil mi ya :)

Fotoğrafta belli olmuyor filtrelerden, kenarları katlanmış biraz da sararmış ama asla laf etmem, ne şartlar altında geldi, yine de geldi :). Gelmesi mucize sonuçta :).

İşte o kitap bu kitap o kadar dert dinlediniz bu kitabın fotoğrafını da sonuna kadar hak ettiniz :). Hatta isterseniz size de bir tane sipariş edeyim :):):). yok yok şaka yaptım, o çileleri çekemem bir daha ki zaten eganba almış önlemi yapıştırmış tükendiyi. Yaaa benle kapandı o defter, almak isteseniz de sitede yok :). Okumak isterseniz Dedalus'tan anında teslim bulabilirsiniz ama ben "iki günde temin"(yeniden açtırmayın ağzımı, merak edenler ilk iki yayına gitsin :))  yazdığı için kapağı daha çok sevdiğim için bunu tercih etmiştim. Bir de ilk Alakarga'dan çıkmış ya nedense öyle almak istedim de sonra üç serilik yazı çıktı işte :). En yakın zamanda okuyup yorumunu yazıp eganbaya selam çakacağım :).

Zaten uzun süre kitap almak istemiyorum internetten evde kitap doldu taştı, takas veya kitapçılardan yapılan alışveriş dışında bu tür kitaplı alışveriş yapmasam daha iyi (en ufak fırsatta kitap alışverişine koştu). Elimdekileri bitirme operasyonlarına da başlıyorum lakin okuyamama illeti çöktü başıma yine de çabalarım sürüyor :). Yarıyıl Reading Challenge'ı da baya aksattık, bakalım :).


İşte Bütün Mesele Bu miminden daha önce bahsettim. Sevgili Aysel'in hazırladığı bu blog keşif etkinliği gibi olan muhteşem mimde beni unutmayan ve "Önerilerine kendinizden bile daha çok güvendiğiniz blogger sorusunun ilk maddesine beni koyan canım bloglara (Blue Things,Her Telden Şef, Gezegenin Sihri benim gördüklerim) beni onore ettikleri ve tarifsiz bir mutlulukla beni sarmaladıkları için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İyi ki bu blogu açmışım ve sadece beni mimde seçen arkadaşlar değil genel olarak hepinizle tanıştığım için çok mutluyum. Hep beraber şuracıklarda yaşlanalım, gelişelim, okuyalım, okutalım umarım. Canlarım benim <3.

Ve son olarak gecikmeli olarak yazayım anketimiz sonuçlandı, katılım beklenen çoğunluğu sağlamadı yine ama Okunulası ardından İzlenilesi bu gruptan galip çıktı, geçen ankette de film listeleri öndeydi ama bu ankette kitaplar ben de varım dedi :). Lakin asıl olay oyların yarısından fazlasının benim canımın içi o 14 enfes kişinin, sen yeter ki öner Makine biz burada okumaya hazırız demesi. Tabi sadece "Fark Etmez, Sen Yeter ki Öner" dediler ama sonrakine ben yorum yaptım izninizle :).




Çok teşekkür ediyorum, mutlu ettiniz. İyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanımışım. bu gibi durumlarda ne kadar teşekkür etsem az geliyor gibi hissediyorum benim de çeneme yani yazıma vuruyor, okuduysanız sonuna kadar bir selam verseniz de olur :). Sanatla kalın :).

Dipnot: Görsellerin hepsi tarafımdan hazırlanmıştır.

13 yorum:

  1. Hep instadaki videolari hem de yaziyi sonuna kadar okudum. :D Ama artik instadan aninda haberdar olamayacagim cunku vaktimi caliyor diye telden sildim uygulamayi. Anca pc den girdigimde ilgilenebilirim ki iki gundur elim gitmiyor. :0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süpersin ya, tam ideal bir takipçi, harika :). Canım benim çok teşekkürler bu güzel yorumun için :).

      Madem vaktini çalıyor iyi yapmışsın o zaman :). Ben de çok değil nadir paylaşım yapanlardanım zaten :).

      Sil
  2. Sen de iyi ki varsın! Keşiflerin, tavsiyelerinle hayatımızı renklendiriyorsun :)) Adını tam anlamıyla hak eden blogların başına geliyorsun benim içinnn 🌻🌻

    * Haydi gözün aydın bekleyiş uzun oldu ama kavuştun :) Şimdiden keyifli okumalar dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden böyle bir yorum okumak harika Sibelyka, utandırıyorsun :). Çokk teşekkür ederim, ne mutlu bana <3<3.

      Aynen ya valla ne bekledim üç yazı çıktı, teşekkür ederim :). En kısa zamanda okuyup yorumunu yazacağım :).

      Sil
  3. O zaman ne yapıyoruzzz, buraya kocamanından bir kalp emoji bırakıyoruzzz! Hihi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman nasıl cevap veriyoruz kokulu kokulu öpücükler ama yarısı senin evdeki kara minnoşa <3<3<3 :).

      Sil
  4. Senin önerilerin, yazıların blog ortamına renk değil, muhteşem renk karışımı olan gökkuşağı katıyor sevgili Öneri Makinesi! ^_^ Haliyle sen ne önerirsen öner, yeter ki öner! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alllahhhhh, uçuyorum artık tutmayın beni :). Teşekkürler yetersiz kalıyor işte böyle yorumlar yüzünden <3.

      Sil
  5. Bence de ne istersen onu öner :)

    YanıtlaSil
  6. Umarım kitabı çok çok çok seversin de bu beklemeye değer :-) Bence de iyi ki blog yazmaya başlamışsın. Daha uzun yıllar yazmanı bekliyoruz. Senin yazılarını okumaya çok alıştım, bırakırsan boşluğa düşerim :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle umuyorum :).

      Ayy böyle yorumlar işte beni aşırı aşırısı mutlu ediyor, çok teşekkür ederim canım benim <3.

      Sil