16 Haziran 2020 Salı

Kırtasiye Alışverişi (Alışveriş Bahane Sohbete Geldim)

Merhaba, nasılsınız? Ben yine istemediğim aralar verdim. Ne oldu bana böyle? İnanın hiçbir şey yapmıyorum. Dışarı çıktığım yok, zorunluluklar dışında. Üretimlerim de azaldı. Ne izliyorum, ne okuyorum. Bütün yaptığım şey çalışma dışında yatağa uzanıp Mürsel, köpek videoları ve Caner Özyurtlu'nun 90'lar radyo programlarını anımsatan dünya tatlısı Instagram canlı yayınlarını izlemek.

Tüm videolar çalma listesi!!!!!!!!

https://www.youtube.com/playlist?list=PLQvTr8DURAKDV20jygHALakv9Jte_QnsJ

Ve aralarından bir bölüm!


Kendisinin büyük hayranıyım ve nedense onun taşıdığı endişelerin çoğunu ben de taşıdığımdan kendime yakın hissediyorum. Bu yalnız değilim hissi fena arkadaşlar. Youtube işlerine girmesine de öyle memnunum ki zaten severdim, konuşmalarını dinledikçe daha da çok sevdim. İlk videosundan beri takipteyim. Loş sohbetin zaten hastasıydım ama "Bugün Var Yarın Yok" kayıtları inanın müthiş. Ünlüler ve dar gelirli izleyiciler, belirlenen konu üzerinden kendi hikayelerini anlatıyorlar. O kadar tatlı ve güzel ki yenilerinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Kendisinin büyük takipçisiyim. Şimdi de yine kendisinin dahil olduğu Crossover Talks, bir diğer hayran olduğum Cenk Bey'in de içinde olduğu bir sohbet programı. Yeni takıntım olma yolunda ilerliyor.

Bu kısa süreli ayrılığımızı kırmak için bahane olarak iki hafta önceki son Youtube videomu paylaşayım dedim. Kırtasiye alışverişi izlemeyi benim gibi severler bir bakabilir bu kısacık videoya. İşin güzel yanı, hepsinin (4 -5 ay önce virüsün esamesi okunmazken geçen bir zamanda) İstanbul'daki kırtasiyelerden alınmış olması. Bilirsiniz ki buradaki kırtasiyelerde bu tarz şeyler bulmak zordur.


Asıl zamanımın büyük kısmını kaplayan şey ev bakmak. Buraya yazayım da belki bir yerden bir şey çıkar. 1+1 mümkünse balkon veya teraslı yüksek tavanlı rutubetsiz güvenilir bir mahallede depreme dayanıklı güneş alan geniş ve salona açılan mutfağı olan tatlı mı tatlı komşuları ile dünya iyisi ev sahibinden bir ev bakmaktayım canımıniçleri. Ahahaha, çok şey istiyorum gibi duruyor ama 10 şey istiyorsam genelde yarısına tav olup tutmak istiyorum, benim amacım evrene mesajımı iletmek :). Şu ana kadarki tecrübelerim o kadar kötü ki ev bakmaktan soğusam da daha yılmadım. O evi bulacağım <3.


Bu sene Covid yüzünden bir ilk yaşayacağım. Doğum günümü tamamen yalnız geçirmek de varmış. Evin tozunu almayacağım, Harry Potter gibi tozlardan kendime pasta yapıp üfleyeceğim. Belki Hogwarts mektubum günün sonunda gelir :D.


Sizden ne haber? Tabi yazılarınızı da okuyamıyorum hayırsız bir birey olarak. Ne deseniz haklısınız. Yakın zamanda yeniden aktif olmak dileğiyle diyelim. Sizi seviyorum<3<3.

41 yorum:

  1. hoşgeldin güzel arkadaşım benim 😊🌸 bende merak etmiştim seni 😊🌼 inşallah gönlüne göre bir ev bulursun 😊🌼 canım benim 😊🌸 sevgiler canım benim 😊🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum, çok teşekkür ederim tatlı kız<3 İnşallah :D

      Sil
  2. Hoş geldin. :) İnşallah gönlüne göre bir ev bulursun. Henüz o tecrübeleri yaşamadım ama ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Caner Özyurlu'yu ben de izliyorum. Dediğin benzer endişeler taşıdığını görmek insanı biraz da olsa rahatlatıyor. Kayıtsız insanları görmektense. Dediğin seriye bakacağım uzun zaman oldu böyle sohbet videoları izlemeyeli. :) Bana sorarsan aynıyım. Dersler, ödevler... Yorulduğumu hissediyorum ama evde olunca da hiçbir şey yapmyorum hissi de var. Dünya'nın hali zaten ortada. Ama ilginç bir şekilde mutlu ve umutluyum da. Sanırım içimde bir şeyler hala yaşıyor ve inanmaya devam ediyor. Bakalım hepimiz her yeni günü yaşayıp görüyoruz. Artık öngörü diye bir şey kalmadı her an her şey olabilir gibi. Kendine çok dikkat et. İkinci dalga ve yeni bir virüs tehlikesi var. Özellikle İstanbul çok riskli bir yer. Eminim ben senin dikkat ettiğine zaten ama yine de söyleyeyim. :) Sağlıklı, mutlu, dünyanın en güzel evine sahip ve etrafında sevdiklerinle bir ömür dilerim sana. :) Doğum gününde yalnız olmak çok kötüdür eminim ama yanında olmak isteyen sevdiklerini düşünüp teselli bulabilirsin. Mesela biri ben. :D Şimdiden doğum günü kutlu olsun. :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum canımıniçi <3. Ayy sorma, uzun süre kaçtım ev bakma işinden ama artık zorunluluk gibi oldu.

      Caner'in tarzını, samimiyetini seviyorum. Aklında neyse dilinde o ve bana yakın hissettiriyor gerçekten. Sen de seversin gibi geldi :).

      Ohh oh ne güzel bu haberleri duymak senden, sakın kaybetme o duygunu zaten <3. Yani çok özenli olmasam da zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmıyorum, maskesiz gezmiyorum, elimi zaten yıkıyorum :D. Ben biraz rahatım olmasam zaten burada yaşayamam gibi stresten. Dediğin gibi bir de en İstanbul'un en riskli bölgesinde yaşayınca biraz da rahat olmam gerekiyor. Yoksa daha sıkıntılı gibi.

      Ayy ay ne güzel dilekler, arttırıyor ve kendime köpekler sahilenmeyi diliyorum :D. evet gerçekten çok kötü hissediyorum :(. Anaokulu travmam geri döndü :D. Bütün kış doğum günü kutladım benimki yaz tatiline geldi gibi oldu :). Çok teşekkür ederim, oh ne iyi geldi <3.

      Sil
  3. hadiiii hadiiiii hayata dönüyoruuuuz :)

    YanıtlaSil
  4. Yüreğindeki evi bulmanı diliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Hoş geldin canım Mübeccel, özlendin <3

    Ben de senin için o güzel ev isteğini evrene yolladım gitti
    bak olursa o balkona kahve içmeye geliyorum :)

    Şimdiden doğum günün kutlu olsun, her şey gönlüne göre olsun...
    Kocaman sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum canım Ezgi, ben de çok özledim <3.

      Aaa aypsın, yanında mozaik pastan hazır bile :D Zaten ev yok daha ama ben şimdiden herkesi davet ediyorum :). Senin de yerin her zaman hazır <3.

      Çok teşekkür ederim <3.

      Sil
  6. Gelecek doğum günün kutlu olsuuun :)

    YanıtlaSil
  7. Umarım istediğin evi bulabilirsin. Doğum gününü de kutlarım :)

    YanıtlaSil
  8. Sanırım üç yıldır filan benim doğum günlerim de hep bir aksiliğe denk geliyor, bu sefer de pandemi baltaladı günümü. Olsun, sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil bence. Doğum günün şimdiden kutlu olsun, nice mutlu, sağlıklı yaşların olsun ^.^ Gönlüne göre bir ev de bulabilirsin inşallah, dualarım seninlee :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet nedir bubizdeki şanssızlık, yılda bir günümüz var altı üstü geldiği zamana bak :). O da doğru, sağlık olsun. Yapacak bir şey yok maalesef. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için tatlı kız <3.

      Sil
  9. bartu ve melikşah da iyi bak :) caner film çekti biz böyleyiz, film kötü yaa, dolu insanlar ama dolu film çekemediler :) cenk bey cenk erdem di mi :) tozlu pasta hihi :) doğum günün kutlu olsun. istanbulda ev bakıyosan mutlaka nette bak, en kolayı o, sahibinden hürriyet filan en iyi yöntem bu :) kira mı alcan mı yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Caner'in filmini izlemedim ama ilk kötü yorumu senden duydum :). Çok teşekkür ederim deep <3.

      Sil
  10. İstanbulda ev bulmak da ne zor şey.. Gerçi İstanbulda kolay olan bir şey var mı ki🙄
    Ama yine de istediğin gibi bir ev bir yerde seni bekliyor bence, umarım çabucak kavuşursun ona🎈
    Doğum günün de 20siydi dimi? Az kaldı bak.
    Yalnız da değilsin, gözünü kapat herkes toplanır yanına 😊
    Ben de gelirim o gün özel olarak kutlamaya, şimdi hiç kutlamıyım🙈
    Keşke daha çok yazsan, seni okumayı gerçekten çok seviyorum Mübeccel ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle :/. Umarım, zaman akıyor :D.

      21'i bugün yani. Normal bir gün gibi davransam sıkıtı olmayacak da bankalar bile hatırlatıyor :).

      Ahahha, beklerim :D. Keşke ama çok üşengecim ve önüne geçemiyorum. Çok canım sıkılıyor bu duruma ama geçmesini beklemekten başka çare yok sanırım :/.

      Sil
  11. Yiaaa bantlar gerçekten çok güzel *-* Şu sıralar ben de bullet journal işine el attım. Düzenli çalışmam gerektiği için. Böyle alışveriş ve defter süsleme videoları izleyip duruyorum :). Ayrıca doğum günün kutlu olsun :) Yeni yaşın sana kalbinden geçenleri getirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo aramıza hoşgeldin, buradan çıkış zor oluyor haberin olsun ama çok zevkli :D.

      Çok teşekkür ederim <3.

      Sil
    2. Ayy bundan önce alıp kullanmayan bir kırtasiye bağımlısıydım. Bu batağa aşinayım :D

      Sil
    3. Ahahaha, o zaman kesene bolluk bereket diliyorum :). Şimdi onları kullanmak için bahanen de var artık :).

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  12. heey salona açılan mutfak, bak bu çok daraltıyor, bu elzem olmasın, iyi semt çok. örneğin, paran varsa cadde'de otur tabii, avrupada da etiler de. kadıköy feneryolu iyi ama rutubet deyince en iyi cadde.1 artı 1 çok yok. yani 2 artı 1 ile aynı parayı verirsin. yani 2 artı 1 de düşün. airbnb de yaparsın bak. cadde bayağı yenilendi, oradan seç. çok paran varsa avrupa da etiler ulus filan. çünkü merkez, rutubetli.

    YanıtlaSil
  13. işe göre düşün en çok bu önemli, işe girip çalışcan mı, veya akademisyenlik yani, şunun için diyom, tabi işe yakın seççcen, bi de bi yakaya alışınca diğer yakaya geçmek zor oluyoo. aklıma gelenler bunlar. ev çok istanbulda ev bulmak kolay, netten tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler deep ama maalesef bütçem kısıtlı :/. Benim semt belli, istediğim kriterler de net artık onlara uygun bulmaya kaldı iş. Hala çıkmadı ama bakalım :/.

      Sil
  14. Caner Özyurtlu benim de dikkatimi çekiyor. Çok başarılı buluyorum. Yönetmenliğini yaptığı "Yok Artık" farklı bir zekânın ürünü örneğin.
    Ev konusunda dilerim gönlüne göre olanı bulursun.
    Ve mutlu yıllaaaar! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok artık fena değildi, ben de eğlendiğimi hatırlıyorum.Yeni filmini izlemedim daha.

      Umarım <3. Çok teşekkür ederim :).

      Sil
  15. Şimdiden doğum günün kutlu olsun o zaman, nice güzel senelerin olsun :) Çok duyduğum ve bizzat kendiminde yaşadığı bir durum. Bende de herşey oldukça durgun seyrediyor, ah ev bizde de var o dert ben ikimiz içinde bir dilek uçurdum az önce herkese gönlündeki gibi huzur dolu bir ev olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim <3. Ben de uçurdum Derya'cım umarım sen de gönlüne göre bir ev bulursun en kısa sürede <3. Bir dert resmen.

      Sil
  16. Essential Hoodie is the official store with the Fear of God Essentials Hoodie And Choose your favorite one from our store in your budget.【 Limited Edition 】Shop Now!

    YanıtlaSil
  17. Meikle Motors, a trusted automotive dealership, offers a wide range of vehicles from leading manufacturers.

    YanıtlaSil
  18. I am thankful to you for sharing such information free of cost i like it and also vlonehoodies

    YanıtlaSil
  19. Keşke ama çok href="https://tylerthecreatormerchandise.online/">tylerthecreatormerchandise üşengecim ve önüne geçemiyorum. Çok canım sıkılıyor bu duruma ama geçmesini beklemekten

    YanıtlaSil
  20. Keşke ama çok href="https://tylerthecreatormerchandise.online/"> tylerthecreatormerchandise üşengecim ve önüne geçemiyorum. Çok canım sıkılıyor bu duruma ama geçmesini beklemekten

    YanıtlaSil
  21. Meikle Motors' impact extends beyond the confines of the showroom floor. As a responsible corporate citizen, the company actively engages in initiatives aimed at fostering sustainability, promoting road safety,

    YanıtlaSil
  22. Meikle Motors, a trusted automotive dealership, offers a wide range of vehicles from leading manufacturers.

    taylor merch

    YanıtlaSil
  23. That's also true, good luck. Unfortunately there is nothing to do.
    badbunny

    YanıtlaSil
  24. We offer Mechanic Services In Melbourne, Keilor, Keilor Park, East Keilor Contact Us Today 03 9336 1244

    YanıtlaSil