16 Nisan 2017 Pazar

Doğum Günümde Hediye Edilmesini İstediğim 6 Kitap (Pazar 6'lısı)

Ayyy en sevdiği pazar altılısına gelmiş sıra, bir dahaki doğum günü listesine kadar en favorim olarak kalacak :). Ben hediye yapmaya, vermeye ama en çok almaya bayılırım. Kitap hediyelerini de çok severim. Hediye olayına zaten bayılırım ama özellikle beni tanıyan biriyse hoşuma giden şeyler alınırsa off ki ne off <3. Zaten doğum günüm de yaklaşıyor, şahsen bir idefix hediye çekine hiç hayır demezdim :). Yok ben kendim seçicem derlerse de altı değil de sepetimdeki tüm kitapları göstersem aç gözlülük yapmış olur muyum :). Bu haftaki tema için 6 değil 60 kitap yazabilirim ama maksat adet yerini bulsun :), burada pazar altılısında daha önce hiç bahsetmediğim kitapları yazayım. Zaten okumak istediğim kitap ve serilerde yazdıklarım oldu ama bu sefer onlardan farklı kitap seçeceğim. Hediye almak isteyenlere de alttan mesaj vermiş olayım :). Hediye, doğum günü konusunda yüzsüz çıktım hadi hayırlısı :). Bu arada istemeden baya bir idefix reklamı yaptık, buradan sesleniyorum belki doğum günümde bir sürpriz yapmak ister :):).




1.  Vejetaryen - Han Kang

Bu kitabın kapağı, konusu ve hakkında söylenenler olsun çok ilgimi çeken bir kitap. Bu kitabı hediye olarak diğer kitapların yanında isterdim :).

2. Godard Godard'ı Anlatıyor - Jean-Luc Godard

Aslında bunu temsili yazdım genel olarak Godard ile alakalı tüm kitapları merak ediyorum. Sinema ile alakalı kitaplar okumayı zaten seviyorum, bu kitabı da çok merak ediyorum.

3. Anemon - Lale Müldür

Lale Müldür'ün birkaç satırını Yalçın Tosun'un kitabında okuduğumdan beri okumak isterim. Hala okuyamadım. Doğum günü vesilemle okumak isterim :):).

4. Murphy veya Üçleme - Samuel Beckett

Godot'yu Beklerken adlı oyunu benim için çok önemli olan yazarın bu romanlarıı da çok merak ettiklerimden. Beklentilerim büyük, yakın zamanda umarım okuyabilirim.

5. Androidler Elektrikli Koyun Düşler Mi? - Philip K. Dick

Senelerdir abartmıyorum senlerdir okumak istediğim bir kitap, hala ne aldım ne okudum. Adı bile ilgi çekici, bir de film uyarlaması falan var çok merak ediyorum.

6. Seveceğimi düşündüğü hiç bilmediğim yazarın bir kitabı

Bu seçeneği de alacak kişinin beni tanımasına ve seçim gücüne bırakıyorum :). Sürpriz severim, beni şaşırtsın :). Hatta kendine güvenen arkadaşlardan bu başlığa uygun yorumlar bekliyorum :).


Erken doğum günü kutlaması yapayım, bu şarkı da bu sene tam benlik :)


Nil - İyi Ki Doğdum

22 yorum:

  1. Burçdaşız demek :) ne güzel.. ben de erken kutlama yapmış olayım o zaman.. iyi ki doğduuunn öneri makinesi :))) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok, ben baya erken kutladım :). Ben Haziran doğumluyum ama yine de teşekkürler <3. doğum günüm en sevdiğim günlerimden biri yılın her günü kutlamak istiyorum :):)

      Sil
    2. a ahahhaha valla güzel.. bence de her gün doğum günü tadında olmalı ;) sevgiler,

      Sil
    3. Kesinlikle, momentos senin önerdiğin filmi izledim hatta yazdım :). Okumak istersen linkini bırakayım :).

      http://onerimakinesi.blogspot.com.tr/2017/04/oneri-makinesine-onerdiler-1-private.html

      Sil
  2. Ben de haziran doğumluyum :D Bu altılı çok güzelmiş cidden, hatta keşke hep doğum günü hediye listeleri çıkarılsa, seçerken çok zorlanıyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşasın Haziran doğumlular, yok yok her ay ayrı güzel :). (ama Haziran'da doğmak başka haha :)).
      Dimi ya bence de, kendimize sürpriz yapıp bu hediyeleri mi alsak ne yapsak Salıncak, erken kutlama gibi :):)

      Sil
  3. Dimi ya, bir hediye çeki de senin için istiyorum şu an. Eminim idefix bu isteklerimi es geçmeyecektir :). Araştır bakalım umarım seveceklerin çıkar :).

    YanıtlaSil
  4. Eğer Vejetaryan'ı alırsan veya hediye gelirse beraber okumayı çok isterim ^^
    Ben de aşırı merak edip indirimli almıştım Bursa Kitap Fuarından.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam elimde olursa haber vereceğim ama uzun süre olmayabilir sen beni bırak, oku bence :). Senin yorumlarını merakla bekleyeceğim :).

      Sil
  5. Hiç duymadığım kitap isimleri yazmışsın. Sen oku, önerilerinle biz de yeni kitaplar keşfedelim. İstediğin bütün kitaplara sahip olman dileğiyle :-)

    YanıtlaSil
  6. Sanırım senin bloguna girip gülmeden çıkmak imkansız ya. :D Bence sen sepetini kamuya aç, bakarsın iyi bir şeyler olur. :D Listendeki kitapların çoğunu duymamıştım, ne çok kitap var ya, günler 48 saat falan olsa keşke. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım senin de beni utandırmadığın bir yorumun yok ama çok teşekkür ediyorum lütfen devam et hahahah :). Valla iyi fikir ya, kimin hediye edeceği belli olmaz :):):). Okunacak o kadar çok kitap var ki, zaman ben de istiyorum :).

      Sil
  7. Tam bir öneri makinesisin. Ben bunların hiçbirini duymadım. Ama güzel şeyler seçersin sen 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum, umarım beklentim kadar güzellerdir :).

      Sil
  8. Senden hiç duymadığım kitaplar, yazarlar duyuyorum. Bu yüzden yazılarını okumak bir keşif gibi oluyor, çok hoşuma gidiyor :') Son maddeyi iyi düşünmüşsün. Yeni müzik keşfetmekten daha güzel bir şey varsa o da bir yazar keşfetmektir bence :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu bana :), çok teşekkürler :). Aynen katılıyorum, yeni şeyler keşfetmek genel olarak sevdiğim bir şeydir :). En küçüğünden büyüğüne :).

      Sil
  9. çok şeker yazmışsın çok tatlı :)

    papini, kaçan ayna :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim deepcim :). Vuuuvv beklediğim cesaret geldi, hem de tam tutturdun hiç duymadığım bir yazardı, süpersin :). Okursam yorumumu yazacağım ;)

      Sil
  10. Merhaba!
    Ben de bir haziran doğumluyum. O yüzden size bir güzellik yapmak istiyorum. Blogumda hediye kitap listesi var. Normalde ayda iki defa çekilişle yorum yapan arkadaşlarıma hediye ediyorum. Size bir güzellik olsun. Bir tane seçin ben de size göndereyim. Hem de tanışmış oluruz ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir Haziranlı daha, ne güzel :). Vauvv şok oldum, ne güzel bir tanışma şekli :). Teşekkür ederim :).

      Sil