30 Mayıs 2017 Salı

Sevgili Güllük #35 (Birkaç Duyuru)

Merhabalar, bugün blog ile alakalı küçük hatırlatmalar yapmak istiyorum :). Her zamanki gibi önce müzik;






Şu an bu blogda;

- Yarıyıl Reading Challenge devam ediyor; katılmak için buraya; bana kitap önermek ve ankete önerdiğiniz kitabı ekletmek için de buraya tıklayıp yorum yapabilirsiniz :).

- Sağ tarafta en üstte küçük bir anket açtım, en sevdiğiniz Öneri Makinesi yayınlarını seçerek bana favori yayınlarınızı anlamamda yardımcı olabilirsiniz.

- Sağ alt tarafta Öneri Makinesi'nin diğer sosyal medya hesaplarına, başlıkla alakalı hareketli resimlere tıklatarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz; oralarda da buluşalım :).

- 30 Şarkı Meydan Okuma'mız son günlerinde olsa da devam ediyor, hala şuradan soruları cevaplayıp hızlandırılmış şarkı listenizle katılıp, bize yetişebilir, büyük listeye girebilirsiniz :).


Tam blog günlüğü oldu bu yayın, o zaman sanatla kalın efenim. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle :).

4 yorum:

  1. Okuma etkinliğine katıldım.

    Ankete oy verdim.

    Sosyal hesaplarını takibe aldım ama İnstagram hesabını göremedim. bence İnstagram'ı da kullanmalısın. İçimden bir ses güzel fotoğraflar çekeceğini söylüyor :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte ya bu, süpersin canım benim teşekkürler :).

      Ya onu ben de düşündüm sonra uğraşamam, üşenirim dedim sonra yorumunla gaza gelip açtım :). Artık bir takibini alırım, bakalım sürdürebilecek miyim :). Çok çabuk gaza geliyorum ya, demek açasım varmış benim de bir destek bekliyormuşum :).

      Sil
  2. Meydan okumalarınızı takip ediyorum :)) Hoşuma gidiyor :))

    YanıtlaSil