28 Ekim 2017 Cumartesi

Sevgili Güllük #52 (İç Dökmeler, Bahar Kritiği)


Anketimiz baya oldu sonuçlanalı ama kadim dostum üşengeçlik beni bırakmadığından yazamadım. Kazanan 17 oydan 6'sını alan "hepsi" ne öneriyorsan öner başımızı ağrıtma çıktı :). Yok yok eminim hepiniz bizden fark etmez öner dediniz ve bu seçeneği işaretlediniz, en azından öyle düşünmek istiyor teşekkür ediyorum :). Yalnız 5 kişi de İzlenilesi seçeneğini işaretledi ki bu da demek oluyor ki filmseverler bu ankette çoğunlukta. Katılan herkese teşekkür eder yeni anketlerde görüşmek üzere deyip bunu kapatırım :).


Yavaş yavaş kasım ayına girerken kışı güzel bir müzik listesiyle selamlayalım istedim ve Son Zamanlarda Çıkan Dinlenilesi (Sevilesi) Albümleri listeledim. Biz hala gündüz kısa kollularla gezdiğimizden bir anda kışa geçeceğiz herhalde. Gerçi geceleri soğuk oluyor ben şimdiden yorganla yatıyorum da karıştırmayalım oraları :). Blogda da kış esintileri, Christmas esintileri olacak zira yeni yıl, Christmas dekorasyonuna bayılıyorum. Bu da ipucu olsun. Başka planlarım da var da kesinleşmeden bahsetmek istemiyorum, o olursa direkt sürpriz olsun :).


Hiç bu kadar uzun süre kitap okumadığım olmamıştı herhalde bayadır. Arada okuyorum tek tük ama elimdeki kitabı sevmeme rağmen bitiremiyorum. Neden böyle oldu anlamadım. Yeni kitaba başlamak istemiyorum çünkü biliyorum ki başlarsam bu kitaba dönemem. O yüzden ne bunu okuyor ne yeni kitaba geçiyorum arada kaldım :/. Bir bitirsem devamı gelecek biliyorum ama o atak gelemedi. Önerilerinizi desteklerinizi beklerim zira Yarıyıl Reading Challenge'ımı bitirmek istiyorum bu sefer :/.  Bu arada siz de challenge durumları nasıl, bitiren var mıdır? Az bir süre kaldı yılın bitmesine, kimler ne durumda yazarsa sevinirim. Hatta bitiren ya da bitirmek üzere olanlar mutlaka yazsın da bana cesaret gelsin :).

Yine bir iç dökmeler, bir şeyler. Siz de durumlar nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum :).



Dipnot: Fotoğrafların hepsi tumblr'dan alıntıdır, resimlerin üzerine tıklayarak kaynağına ulaşabilirsiniz. 

15 yorum:

  1. Öncelikle fotoğraflara bayıldım ve Christmas temasını da çok severim. :D Ben de tam olarak okuyamama durumunu aşabilmiş değilim, zaten vizelere de az kaldı ://

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğrafları ben de çok sevdim, hepsi tumblrdan üzerine tıklayarak kaynaklarına ulaşabilirsin :).

      Ahh bilmem mi o dönemi, ders çalışacağım diye kitap elime almam, derste çalışamam böyle gıcık bir dönemdi :/. Yakın zamanda ikimize de bu halleri aşma ve sınavlarında da başarılar diliyorum :).

      Sil
  2. Yeni yıl geldi dimi :D Fark etmemişim ya. Kitap oku ya bırak koparsın seni her şeyden ne olcak. Benim şu sıra sık yaptığım şey :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldi gibi gibi ama biz hala kısa kol :). Ohh ne güzel, dimi ya koparılmaya bu anlamda ihtiyacım olduğunu da düşünürsek :). Olacak inanıyorum :).

      Sil
  3. Gül bence en azında hemencecik bir kitap bitirmişsen hele bir de sevdiysen ohhh ne güzel ne güzel :).

    YanıtlaSil
  4. Ohhh be, özledim yazılarını :) Sen öner, herşeyin en zevklisini önerirsin zaten. Boşver takma kafana, gelir yine okuma perileri :) Fotoğraflar ilham verici. Ne çok severim yılbaşı zamanlarını evde sürekli kurabiye yapasım gelir, şöyle tarçınlı zencefillisinden.. Öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım benim :). Bitanesin <3.

      Gelsinler artık, sıkıldım bu durumdan :/. Fotoğrafları ben de çok sevdim, tumblr sağ olsun :).

      Ohhh ne güzel, ne tatlı! Eminim aşırı lezzetli oluyordur, hele ki kokusu :). Afiyetler olsun <3

      Sil
  5. Fotoğraflar ne güzel,içim açıldı! Demek ki bu aralar kitap okuyamama konusunda tek değilmişim,sevindim :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar virüs gibi sanırım herkese yayıldı :). Çabucak geçmesini umuyorum :). Aşısı olsa keşke, gittiğinde takviye yapsak ya da vitamini falan :).

      Sil
  6. sorma yahu benimde challenge ile başım dertte sendeki kadim dosttan bende de var hiç sorma :( bence önerilerin gerçekten hoş böyle devam et ne varsa öner müzik iyi gider mesela güzel müzikler öner bize az önceki yazındaki müziklere bayıldım ankete katılamasam da bende hepsi diyorum. umarım challenge ın yetişir. senden cici öneriler bekliyoruz. sevgiyle kal :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım benim, mutlu oldum :). Umarım hepimizin meydan okuması yetişir :).

      Sil
  7. Benim challenge kaç senede biter Allah bilir. Bu sıra bende vakitsizlikten okuyamıyorum maalesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh ahh bu okuyamama sorunu genel herhalde, yayılmış :(.

      Sil
  8. Yarıyıl reading challenge'te benim bir kitabım kaldı. Beyaz Diş'i de okursam listem tamamlanmış oluyor. Kitap okuma etkinliklerinde ilk kez bir listemi tamamlamış olacağım için mutluyum :-)

    Sen de çık artık şu okuyamama bunalımından. Çok uzun zaman oldu. Kitap yorumu istiyoruz senden :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohhhh, harika bir haber bu süpersin. O zaman Meydan Okuma tamamlama yazını bekliyoruz bize de örnek olsun :). Şu aralar biraz gaza gelmeye ihtiyacımızın olduğunu seziyorum :).

      Sil