13 Mayıs 2018 Pazar

Blog Muhasebesi #mim

Merhabalar :), nasılsınız görüşmeyeli :). Ben fena sayılmam. Merak eden arkadaşlarım oldu sağ olsunlar, bu hafta hastaneye gittim, buradan toplu bilgilendireyim sonuçlar iyi geldi :). Çok teşekkür ederim soran yardımcı olmak isteyen arkadaşlarıma, düşünmeniz yeter. İyi ki varsınız <3.

Öneri Makinesi


Yalnız çok ilginç bir şey anlatacağım bu temiz sonuçları aldıktan sonra yolda giderken trilyonda bir olacak bir şey başıma geldi ki böyle şeyler anca beni bulur zaten, beterinden korusun, bildiğiniz sonuçları aldım yolda gidiyorum ayağıma çivi battı! Evet, yolda ayakkabım varken, ayakkabıyı deldi!!! Ve ben bunu çok geç fark ettim, yuh yani. Ayağımda çiviyle yürümüşüm gezmişim bir süre. Dur bir bakayım da şu taşı çıkarayım dememle çevremde küçük nidalara sebep olmam bir oldu ben dahil, evet taş sandım. Ayakkabıya çivi çakılmış ve ayakkabı çorap ikilisini aşıp topuğumu vurmuş. Topuğumdan vuruldum, a dostlar. O çivinin dik durumda durmasını ve benim onu basmamı geçtim, geç fark etmem cabası oldu. Tahminime göre o önceden çiviye çakılmış ve ben bir şeye basınca fark ettim. Gevezeliği bırakırsam sonuç olarak yine soluğu acilde kendimi tetanoz aşısı olurken buldum :/. Yine de gelecek ay acile gitmediğim bir ay olmasını ve süpper bir doğum günü hediyesi almayı umuyorum ki o da uzun zamandır istediğim bir hayalim olur :). 

Konumuz mimdi ben ne anlattım, hahaha :). Canım Her Telden Şef beni mimlemiş ki bilirsiniz mim hazırlamayı da yapmayı da çok severim :). Davete icabet etmek gerektiğinden çok kişisel olmaması kaydı ile her mime de katılmaya çalışırım, o yüzden canım arkadaşımı kıramazdım :), hemen yazdım :).

Şefin yazısı için tıktık.
Mimi başlatan Blogcu Sultan'ın yazısı için tıktık.

Blog alemine nasıl girdin?


Öyle kendi kendime :).

Hangi blog sana ilham oldu?


Bunu daha önce yine bir mimde anlattım ama yine bahsedeyim. Blog okuyucusuydum ve yazmadan önce de baya senelerdir blog açmayı düşünüyordum. Bir de blog açmayı düşünürken ad da düşünüyordum ve adı blogdan çok önce hazırdı :). Her zaman olduğu gibi bir anda karar verip açıverdim yıllarca istedikten sonra bir cesaret. En iyi hatırladığım, Kediler ve Kitaplar diye o zamanlar daha aktif harika bir blog var, her yazısını tekrar tekrar okuyor, çok zevk alıyor, keşke daha çok böyle olsa da okusam diyordum. Sonuç olarak benim de kendime özgü farklı bir kültür sanat blogum oldu :). Umarım bir kişi bile olsa blogumu tekrar tekrar okuyacak kadar seviyordur :). 

Bloga yazdığın ilk yazı ile son yazı arasında fark var mı?


Oooooo, olmaz mı! Yalnız bir şey itiraf edeyim, hala ilk tanıtım yazımı okuyamam, çok utanırım. Güncellemek için bile okuyamıyorum ama okuyacağım :). Onun dışında arada eski yazılarıma yorum gelince ya da başka bir yazıda bahsetmem gerekirse tekrardan okuyor, güncelliyorum; ben de çevrem de değişmiş doğal olarak yazılar da. Değişim iyidir hele ki üstüne katılırsa, umarım ben de bir şeyler katarak ilerlemişimdir. 

Yakın çevrendeki insanlar blogunu biliyor mu?


Benim ilk takipçilerim arkadaşlarımdı :). Okumasalar da takip ediyorlar :), lakin arada bazı yazıları diğer sosyal medya hesaplarımda da paylaşıyorum, herkes benim yazdığımı biliyor mu bilmem :).

Blog yazmak yaşantına ne kattı?


TDK :), şaka değil. Daha dikkatli düzgün yazmaya çalıştığımdan sürekli kelimelerimi TDK onaylı seçmeye çalışıyorum. (Ve tabi ki bir sürü şey ama kaçamak kısa cevap vermek bunu gerektirir, ha bir de üşengeçlik :))

Şu an bu mim ile birlikte blogda kaç yazın ve kaç sayfa görüntülenmen var?


Gerek yok, ama mesela bu yazı ile kaç blog tanıdım, tanıyacağım diye sorarsan bence sınırsız :). Mimler yeni bloglar keşfetmek ve bloggerları tanımak için çok güzel fırsatlardan biri. O yüzden ben bu tatlı keşifleri numaralandırmıyor hepinizi koccaman öpüyorum. Sevgiyle kalın <3.

Mimliyorum,

29 yorum:

  1. Çivi mi batmış? Sorun yok Öneri Makinesi, Friedrich Nietzsche'nin de dediği gibi; beni öldürmeyen şey, beni güçlendirir. ^_^
    Keyifle okudum yazını, beyin sinyallerine bildiririm! ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi :), sağol İremcim :).

      Çok teşekkür ederim, öptüm çok çok :).

      Sil
  2. Ayy çok geçmiş olsun :') Benim de ilk yazım ve son yazım arasında çok fark var ama bana bloguma eskiden daha bir ilgi gösteriyordum gibi geliyor, üzülüyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :). Seni de blogunu da severek takip ediyorum, bol bol sevgi gönderiyorum sana :).

      Sil
  3. Ah, çok geçmiş olsunn, bazen gerçekten olmayacak şeyler geliyor insanın başına..
    Ben okumaktan çok keyif aldım, kalpli teşekkürlerimi yolluyorum beni kırmadığın için <3
    Mis önerilerin ve sen iyi ki varsınızz! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Şefim, yapacak bir şey yok :). Ne demek ne demek, her zaman <3<3.

      Sen de iyi ki varsın, teşekkürler beni de mimlediğin için, öptüm çok çok :).

      Sil
  4. geçmiş olsun yaaa olcak iş değil valla :) baksana, blogcu sultan arkadaşımıza gidip, bu miminin linkini ona yazabilir misin. mimin sahibi o da herkesin hikayesini okumak istiyor. lütfeeen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hıhı, tamam unutmazsam gideyim :). Ben unutursam sen gidince şe yaparsın :).

      Teşekkürler Deep <3.

      Sil
  5. Öncelikle geçmişler olsun....
    İlk yazına baksam mı acaba :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bak canım ne olacak :)

      Çok teşekkürler :).

      Sil
  6. Çok geçmiş olsun canım benim ...benim de batmıştı ayağıma çivi ayy rabbim göstermesin inşallah bir daha ...çok keyifli bir mim olmuş emeğine sağlık canım benim iyi ki varsın hep ol emi sevgiler 😊❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim <3<3 Sana da geçmiş olsun, olmasın bir daha :).

      Sil
  7. Çok geçmiş olsuun, daha kötüsü olmamış iyi ki. Blogunu da iyi açmışsın, keyifle okuyoruz ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, aynen öyle :).

      Seninle de iyi ki karşılaşmışız, sen de hep yaz :).

      Sil
  8. aa yeni görüyorummm. yaparım inşallah. ayağına çivi nasıl battı ya nasıl bir olay bu hahahah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaparsan zevkle okuruz :).

      Yani matematik bilen bir arkadaşımız varsa bu olasılığı hesaplasın zira ben dik durumda basmamı bekleyen bir çivinin topuğumun tam ortasından vurma olasılığını nasıl tutturdum öğrenmek isterim :).

      Sil
    2. hahaha geç olsun güç olmasın mı desem ne desem :D https://boyleiyievet.blogspot.com/2018/06/blog-muhasebesi.html

      Sil
  9. Şanssızlık olmuş, çok geçmiş olsun. Yeni takip etmeye başladım mimi görünce. Blog gerçekten dili geliştirmeye çok katkı sağladı. Emeğine sağlık :)

    Ve yeniden geçmiş olsun :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin :), ben de koşuyorum o zaman senin bloguna :).

      Teşekkür ederim çok çok :).

      Sil
  10. Ahh ya kıyamam sana, geçmiş olsun... Her zamanki gibi efsane cevaplar, Tdk konusunda sana katılıyorum :)

    Kocaman sevgiler ve bol bol sağlık gönderiyorum..
    Sevgilerimle tatlım benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ezgicim :). Dimi ama sürekli bakmak gerekiyor, konuşunca dikkat etmediğim kelimeleri yazınca bazen şüpheye düşüyorum, bakıyorum hemen.

      Ben de sana :)<3<3

      Sil
  11. Geçmiş olsun canım. Gerçekten olmaz denilen bir olay başına gelmiş. Bir daha uzun bir süre hastaneye yolun düşmez umarım.

    Kediler ve Kitaplar blogunu ben geç keşfettim ama bütün yazılarını bir günde okuyarak arayı kapattım. Çok başarılılar. Keşke yine aktif olsalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Şulecim <3, umarım öyle olur :).

      Dimi dimi, çok güzel blog :).

      Sil
  12. Olay trajikomik olunca ben komediyi seçtim sanırım :). Teşekkür ederim İlkaycım <3. Merakla bekliyorum cevaplarını, öptüm çok çok :).

    YanıtlaSil
  13. Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim en korktuğum şeylerden biri ayağıma iğne batmasıdır ki sana çivi batmış o anki korkuyu anlayabiliyorum. Bayağı geç görmüşüm ama kusura bakma. Okulda son senem, ne bloğa ne de takip ettiklerimi okumaya zaman kalmıyor. Sen yoruma yazmasan hiç bilmeyecektim. En kısa zamanda yapmaya çalışacağım. Şu sıra finaller ve bitirme projesi beni oyalıyor. O yüzden ilk tatilimde diyeyim. Çok teşekkür ederim beni mimlediğin için. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :). Ne kusuru canım, lafı olmaz :).

      Sana kolaylıklar diliyorum, bu zamanların bile tadını çıkarmaya bak, sevgiler çok çok :).

      Sil