28 Temmuz 2014 Pazartesi

Neydi o filmin müziği?



Benim gibi neydi o çalan, aaa bak burdaki şarkı çok güzel deyip film kadar çalan şarkılara da önem veriyorsanız işte size benim sevdiklerimden oluşan güzel bir liste. Sırf şarkı güzel diye oturup filmi nasılmış diye izlediğimi bilirim. Filmin konusu, oyuncuları vs kadar önem veririm. Hatta bazen şarkı güzel olur film yetersiz kalır. Burada da karma bir liste göreceksiniz. Filmlerin hepsine garanti veremem ama şarkılar güzel. Zamanla gelişecek olanlardan. Şimdilik sizi başta Days of Summer, The Closer, Once, Naked, Uzak İhtimal gibi filmlerinin unutulmaz müzikleri ile baş başa bırakıyorum :)


                                                    Soundtrack

4 yorum:

  1. ayrıca burda fevirıtım diyebileceğim soundtracklar tabiki aşkım yann ve yine bir fransız olan carla tabi her ikisindede filmler saçma gelsede soundları pörfekt hele amelie!!! bu arada jaymay ın ve mad world ın bahsı geçen parçalar bi dönem çok dinlediğim şarkılar. ben bu fılmlerı ızlemedım nerden kaçmış acep kulağıma :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım Mad World ve Carla Bruni'yi senin sayende dinledim ve hala etkisinden çıkamadım. Jaymay Happythankyoumoreplease'den kulağına çalınmış olabilir:)

      Sil
  2. dimiiiiiiii! sırf josh için gitmiştim o filme 👍

    YanıtlaSil
  3. bu arada leon'un soumdtrackını unutmuşsun gözümden kaçmadı! sting ya sting nası atlarsın!!

    YanıtlaSil