14 Aralık 2016 Çarşamba

Yılbaşı Çekilişi 2017 (Kapandı)

Merhabalar efendim, nasılsınız görüşmeyeli?  Biliyorum iki aydan fazla oldu ve Öneri Makinesi’ne ne oldu ne bitti çok merak ettiniz; yorumlar, mesajlar, mailler durmak bilmedi ama işte buradayım geldim (yalan tek bir yorum bile gelmedi J). Dönüşüm de her zamanki gibi muhteşem olsun istedim J. Çekilişle geldim. Yılbaşı yaklaşıyor ben de istedim ki benden size güzel hediyeler gitsin ben de elimde olan ve takas etmek istediğim kitaplardan birini sizlerle paylaşayım. Bu arada normal yayınlarımız da devam edecek bu sadece başlangıç. Takas demişken önerileriniz üzere ukitap’a üye oldum yavaştan kitap eklemeye başlayacağım. "Onerimakinesi" adıyla beni bulabilirsiniz, gelin takas yapalım. Film ve kitap yok denecek kadar azdı bu iki ayda ama bir müzik keşfi yapmışım, oradan buradan toplamışım ki güzel abur cuburları bekleyin, değecek.




Hediyelere gelirsek üç seçeneğiniz olacak efenim. Birini seçersiniz artık okuma zevkinize göre. Bir Noel baba yollayacağım 2017’de ne kadar kitap istediğiniz varsa hepsini getirecek, anlaştık. Bir de benim yapacağım Christmas ayracı var o da sürprüz olarak gelecek. Şu ana kadar yaptığım iki çekilişte de kendi yaptığım ayraçlardan yolladım, bu senenin son çekilişinde de elimde yılbaşı temalı decotapeler varken yollamadan olmaz. Ben hediyelere özellikle kitap hediyelerine bayılıyorum. Siz de seviyorsanız yapmanız gereken blogu takip etmiyorsanız etmek, ediyorsanız veya yeni ettiyseniz de aşağıda yorum olarak yazmak. Tabi ki güzel dilekler dileyip, ben de hediye göndermek istiyorum demek serbest :). Şansımı arttırmak istiyorum diyorsanız da şartlar aynı, herhangi bir sosyal medyada paylaştıktan sonra yorumlarınızda bu linki paylaşıp çekiliş sonuna kadar görünür kılmak. İşte bu kadar basit. Çekiliş tabi ki yeni yılda son buluyor. 2017'ye girdiğimiz an çekiliş bitiyor :). Hadi bakalım bekliyorum J. Görüşürüz gençlik.

37 yorum:

  1. Hoş geldiniz :) Ben de katıldım çekilişe tabi ki :)

    YanıtlaSil
  2. Hosgeldiniz efendim. Yapim geregi insanlarin hayatina karismayi hic sevmem. Bu yuzden mesaj atmamizi beklemedigimiz anlamina getirmeyin lutfen. :) Gozumuz yollardaydi. Yeni onerilerinizi sabirsizlikla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy ayy ayy getirmem efendim seve seve 😄. Gelecek gelecek şimdiden bir yazı hazır, beklemede kalın, bol şanslar ☺️.

      Sil
  3. Hoşgeldiniz demek ne kadar doğru olur, ben de yeni geldim çünkü ama yine de "hoş" geldiniz :) Bloğunuzu yeni keşfettim :) Ben de katılmak istiyorum çekilişe lütfen :)

    YanıtlaSil
  4. hayırlı olsun çekilişiniz ben de katıldım :)

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun ben de katıldım çekilişinize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekilişe katılmanın tek zorunlu şartı blogu görünür bir şekilde izlemek, izleyici olmanız halinde çekilişe katılımınız gerçekleşecektir ☺️.

      Sil
  6. Son bir aydır ben de bloga uğrayamadığım için senin yokluğunu fark etmedim. Bir de bazen senin eski yazılarını okuyorum ya, sanki blogunda yazı varmış gibi geldi.

    Ukitap'ta bulamadım seni. Profilinin linkini yazar mısın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzelmiş o zaman hem varım hem yokum, yazılarım var olsun yeter 😂
      İşte bu da linkim ☺️
      http://www.ukitap.com/u/Onerimakinesi/

      Sil
  7. baksana, seni gördüğüme çok sevindim valla. blogun nefis senin. ilgilendiğin konular filmler hep iyi. çekilişlere katılmıyom ama duyurcam en kısa zamanda tamam mııı :) bir de demişsin ya 200 film nasıl izledin, az bile ya, 2014 2105 te 350 şer film izlemiştim. akşamları ve haftasonları evde yalnız olunca zaman çok yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ne güzel senden böyle sözler duymak, çok teşekkürler ☺️. Hahaha duyur bakalım, bu sefer yetiştin bitmeden 😄. Ohh ne güzel ya, iyi film izliyorsun ben de kendime film izliyor derim, seni gördükten sonra bir daha düşündüm 😄. Yine de az değil dert etme 😄.

      Sil
    2. gerçekten çok iyi yazdıkların. bak bir sana başka bir blog söleyim. o da iyi. bir oku bak o da kendine özel bir dünya. river arkadaşımız :)

      http://merahilpeymayazgilari.blogspot.com.tr/

      Sil
    3. Ayy ayy ayy☺️ Akşam akşam bu kadar övgü fazla (mutluluktan havalarda😄). Hemen gidip bakıyorum, teşekkürler önerin için.

      Sil
  8. Ben yeni keşfettim merhaba! :)
    Kitap blogları, kitap eleştirileri çok hoş oluyor. :) Şimdilerde instagram'da kısaca birkaç cümle yazanlar da var ama bloglar uzun ve detaylı olduğu için her zaman bir adım önde bence. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz, teşekkür ederim ☺️
      Eğer blogu görünür olarak izlerseniz çekilişe katılımınız gerçekleşecektir. Sevgiler :)

      Sil
  9. Merhaba,
    Ben de katilmak isterim:)
    https://plus.google.com/+HeybemdekiHuzur/posts/ep5woXHt27Z
    heybemdekihuzur@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Katıldınız bile, bol şanslar 😄

      Sil
  10. duyurduum hadi hayırlısııı :)

    YanıtlaSil
  11. Çağla bloğunda bahsedince merak ettim geldim
    Tanışmak bugüneymiş diyeyim : merhaba :-)

    http://mavidebirnokta.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. Hoşgeldiniz efenim, geç olsun güç olmasın ☺️ Bol şanslar 😄.

      Sil
  12. Bloga ara versek de yine dönüyoruz, dönecek bir yerimizin olması güzel :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel dediniz, kesinlikle öyle, ev gibi ☺️ Bol şanslar 😄

      Sil
  13. Ben de katılıyorum :) Ayrıca benim blogumda da bir çekiliş var beklerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, bol şanslar ☺️ Ayrıca gelirim tabi ki, görüşmek üzere 😄

      Sil
  14. merhabalar tekrardan hoşgeldiniz :) ben de katıldım çekilişe :)

    YanıtlaSil
  15. blogunuzu çoktandır takip ediyorum , çekilişi g+'da paylaştım , bu kadar uzun sürmesin bir daha ayrılığınız . ukitaptayım ben de , paylaşalım :D kolay gelsin , bol katılımcılı olsun inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili kitap eylemi çok teşekkürler yorumun için, sizden duymak önemli ☺️ Evet lütfen paylaşalım, takaslaşalım. Sizin de şansınız bol olsun 😄
      G+ linkini de yorumda belirtirseniz ek hakkınız geçerli olacak benim de görmem kolay olacaktır. Sevgiler☺️

      Sil
  16. Merhaba Blogger da gezmek yeni alışkanlığım oldu,sizi de yeni keşfettim:)) Katılıyorum çekilişinize:)

    YanıtlaSil
  17. Kusura bakma şu sıra kitap okumaa bile zor zaman buluyorum, blogunu takip edemedim. Kitaplar güzel görünüyor belki bir tanesi benim olur. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kusuru canım, aşk olsun 😄 Ben de son anda hatırladım seninle böyle bir konuşma yaptığımızı 😄 Şansın bol olsun☺

      Sil