1 Ağustos 2014 Cuma

Cover Canavarı

Bilen bilir cover merakımı. Şarkının orijinali kadar sever, hatta bazen daha çok severim. Burda da sizin için sevdiklerimi derleyip topladım. En popüler şarkılardan,  az bilinenlere her telden şarkı bulmanız mümkün. Emin olun hepsi orijinalini aratmayan coverlar. Sevmeyenler de şans versin listeye bir göz atsın. Zamanla yenileri eklenecektir. Takipte kalın :).

Not: Bu sefer yabancı şarkılar listesi oldu, en yakın zamanda Türkçe coverlar geliyor.



                                                              Cover Monster

2 yorum:

  1. şimdi eskisi kadar artık tarzlarımız zıt olmasına rağmen (evet üniye ilk geldiğimiz yıl oradaki tek ruh eşimdin taki ben farklı kulvarlarda koşmaya başlayana kadar) bende sana benim best cover canavarımı göstermek istiyorum ( burun kıvırma ve yorumunu beklıyorum)
    1. si bir bruno Nars :P şaka şaka Mars hastası olarak https://www.youtube.com/watch?v=b7ktDLyrItU
    2. 15lık zamanlarımın prensi gençlik aşkım beyaz atlım justin
    https://www.youtube.com/watch?v=xox0Sop40JM
    .. vs ''Ledapple'' coverları ıle tanıyıp sevdiğim ki sonrasında kendi şarkılarını severek dinlediğim bi gruptur ama malesef dağılıyolar ve geçen ay türkiyeye geldıler konser verdıler son konserlerınden bırıydı ve gıdemedım :((( nesse buraları okumuyosun zaten. burun kıvırmada bi dinle şans ver oğlancıklara :D

    YanıtlaSil
  2. Ben her türe açığım ama sen tek birine yönelince birazcık sıkıntı oldu :). Yoksa geçmişte birçok şarkı keşfetmeme neden olan sensin, keşke tekrardan diğer türlere göz atsan :(. Açıkcası ikisi de çok güzel ama o kadar çok cover dinledim ki kendi yorumlarını katmayınca öyle bayıla bayıla dinleyemiyorum. İkisinin de sesi güçlü şarkıyı tam söylemişler ama o kadar :(. Birkaç cover ustasından liste yapmalı, böyle kapalı liste yerine o zaman anlayacaksın demek istediğimi :).
    Ben her yorumu okurum ve değer veririm. Sonuna kadar okuum ve yorum yapmana ba-yıl-dım <3<3<3

    YanıtlaSil