12 Haziran 2017 Pazartesi

Sevgili Güllük #37 (Doğu Ekspresinde Cinayet 2017)

Biraz geç oldu ama paylaşmasam olmaz :). Kenneth Branagh hem yönetip hem en sevdiğim dedektiflerden Hercule Poirot'u oynayınca bir de yetmezmiş gibi canımın içi gözümün nuru Johnny Depp olunca bu ikisinin döktürmesini bekliyorum. Gerçi tahminimce Johnny Depp baştan ölecek, belki konuk oyuncu gibi bile olabilir lakin napayım seviyorum oynadığı karakterleri, filmlerini (kendisini:)).

Branagh'ın Hamlet'ini hala izlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. Bu film de Agatha Christie uyarlaması bir de en güzel romanlarından. Yine hem yönetip hem başrolü kimselere vermiyor. Sarışın Poirot diğer Poirot tiplemelerine veya benim kafamda oluşturduğum Poirot figürüne uymuyor ama kendisi muhteşem bir oyuncu, tiyatrocu o yüzden güzel şeyler yapacağını biliyorum :). Yani bir de hem de ile oluşan bir yazı oldu ama çok heyecanlandıran bir film :). Kadro süper, merakla bekliyorum. Tesadüfe bakın uzunnn yıllar sonra tekrardan şu an Agatha Christie okuyorum, hem de (<-bknz.) Poirotlu bir roman, o yüzden de baya bir heyecanlıyım :).


10 yorum:

  1. İzlenesi..Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Bir gün bende bir filmi sırf o oyuncu var diye açtım izliyorum filmin başında adam ölmesin mi ee noldu şimdi falan olmuştum çok komik oluyor öyle olunca :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha, bazen oluyor öyle. Film daha çok dikkat çeksin diye konuk bile olsa adını baş köşeye koyuyorlar. Yine de bu filmde Depp başında ölse bile kadro çok iyi 😄

      Sil
  3. gözlerim yerinden oynadı niye benim haberim yokkiii diye

    çok sağolll

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bu filmi ben de duymamışım :O Johnny ya, keşke daha aktif olsaydı ama yine de... olsun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin değilim belki de aktiftir ama izlenimim o yönde oldu :).

      Sil
  5. agatanın en iyilerinden yaa filmini de izledim ama başka filmdi, daha eski sanırımsam. senin eski kitaplar diy mi. instada koymuştundu :) bakınsanaa, denişik bi mim yaptım, yapınsanaaaa isterseeen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet daha önce yapılmış ben de gördüm de izlemedim. Agatha'nın ilk okuduğum ikinci el kitabı aslında öncekiler hep yeniydi :). Bakayım mime :).

      Sil