28 Şubat 2019 Perşembe

28 Day Blog Challenge: Day 28

Bande A Part - Jean Luc Godard

28. Meydan okuma nasıl geçti?

Ne güzel geçti bir ay. O kadar mutluyum ki bir parçası olmaktan ve yazıp yorumlaşmaktan anlatamam. Hiç, bu kadar yorum cevapladığımı ya da biriken bu kadar okumadığım ve kaçırmadan okumak istediğim blog yayını olmadı herhalde. Öyle güzel bir yoğunluk ve doluluk. Öncelikle bu fikirle bizi bir araya toplayan sonra yeni bloglar tanımamızı sağlayan en son da hem yazı yazıp hem diğer bloglara ziyaretlerimizi en az 28 katına çıkaran Ezgissimo'ya çok teşekkür ediyorum. Gerçekten hiç yüz yüze görüşmedik ama arkadaşım diyebileceğim kadar yakın hissediyorum. Fikirlerine, enerjisine, ilhamına, bloguna kısaca kendisine bayılıyorum ve eminim bir araya gelsek kırk yıldır tanıyor gibi birbirimizi konuşuruz. Öyle bir ruh eşi gibi hissediyorum, çok seviyorum. Zaten onun adı geçince biliyorum ki mutluluk içeren bir iş olacak ve gerçekten de bu meydan okumaya da tereddütsüz katıldım ve sonuna kadar zevkle hevesle yaptım.

Sonra gelelim bu meydan okumaya katılan blog arkadaşlarıma. Öncelikle yazılarınızı okumaktan ve yorum yazmaktan hayatınızın bir kısmına dahil olup sizi daha iyi tanımaktan dolayı çok mutluyum. Yazılarımı okudunuz bir de zaman ayırıp yorum yaptınız hele ki bazı arkadaşlarım hemen hemen üşenmeden her yayınıma çok güzel yorum yaptılar ne kadar teşekkür etsem az. Ben de elimden geldiğince hepsini okumaya çalıştım ama son günlerdeki yoğunluk beni biraz kısıtladı yine de mutluyum :).

Meydan okuma vesilesiyle daha çok kaynaştığım ve yeni tanıdığım bloglar oldu ne mutlu bana. Onların bu samimiyetine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hep görüşmek dileğiyle :).

Gelelim kendime, her gün yazdım. Sadece 3 sefer kısa cevaplarım olduğunda birleştirip yazdım ki o da sayılmaz, onun dışında işe gider gibi her gün büyük bir sorumlulukla yazdım. Ben de bir tebriği hak ettim bence :). Tabi bunda soruların güzelliğini unutmamak lazım. Uzakta olsam bile önceden hazırlayıp yayınladım ve ihmal etmedim :).

Sonuç olarak herkese teşekkür ediyorum. Şubat benim için çok hareketli bir aydı ve mart yeni başlangıçlarla geliyor. Meydan okuma bana bir nevi uğurlu geldi :). Yakında anlarsınız zaten neden :). Bir süre yazı da yayınlayamayabilirim, şimdiden söyleyeyim. Hepinizi çok seviyorum ve güzellikler diliyorum. Başka meydan okumalarda ve yeni maceralarda görüşmek üzere <3.

25 yorum:

  1. Bu meydan okumaya katıldığını öğrendiğim an inanılmaz mutlu olmuştum.
    Her bir yazını da her gün heyecanla merakla bekledim ve keyifle okudum.
    Aslında seni okumadım da, yanına geldim her gün, karşılıklı muhabbet ettim seninle.
    Çok teşekkür ediyorum bu 28 gün içinde yüzümü güldürüp beni keyiflendirdiğin için.
    Yeni başlangıç dediğin şey nedir bilmiyorum ama seni çok mutlu etmesini ve planladığın gibi olmasını diliyorum.
    Mart ayın çok güzel başlasın, öyle de devam etsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sen katıldın diye çok mutlu oldum hatta birkaç soruyu cevaplamadın diye de üzüldüğüm oldu o kadar yani :).

      Çok keyifliydi senin yorumlarını okumak, moral deposu resmen :). Ben de çok teşekkür ederim hem yorumlarınla beni yalnız bırakmadın hem de üşenmeden okudun geldin hep :).

      Ben de harika bir bahar geçirmeni diliyorum canım benim, musmutlu günler :).

      Sil
  2. Bu meydan okumayla daha çok kaynaştık gibi :) çok keyifliydi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle, senin yazmana ve güzel fotoğraflarını paylaşmana ayrıca çok sevindim :).

      Sil
  3. bu güzel yolculukta seninle olmaktan çok mutluyum bende iyiki varsın canım benim sevgiler 😊🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ben de, nice nice senelere o zaman :)<3.

      Sil
  4. Yayınlarını, yazılarını hep ilgiyle ve severek takip ettim ♡ Birbirimize çok şey kattık, umarım daim olur bu etkileşim. Seni biliyordum zaten ama daha yakından tanımak ve muhabbet etmek çok güzel ve kıymetliydi. Her şey için çook teşekkür ederim ♡ Iyi ki varsın, iyi ki tanış olduk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel özetlemişsin, sen de iyi ki bu etkiliğin bir parçası olmuşsun ve biraz daha tanımışız birbirimizi. Nice senelere :).

      Sil
  5. Ben de keyifle takip ettim. Ne güzel olmuş böyle:)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel ifade etmişsin Öneri Makineciğim, her cümlene katılıyorum ben de. İyi ki aramızdaydın, iyi ki farklı ve enerjik bakış açını esirgemedin bizlerden, ellerine sağlık ve tabi ki fazlaca teşekkür ediyorum ben de sana.. :)
    Hiç görmeden fazlalaşan hatrımız hiç bitmesin umarım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de iyi ki yazdın canım Şerifem <3. Seni okumak hele ki bir ay boyunca aralıksız çok güzeldi ve zevkti. Sen de hep yaz ve buralarda ol çünkü çok özlerim <3. Öpüyorum seni :).

      Sil
  7. acaba neden merak ettim :)) çok teşekkürler yazdıkların için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de teşekkür ederim güzel yorumların için :).

      Sil
  8. Ya bir kitap ya bir dergi...
    Tahminlerim bunlar ama bizi çok bekletme lütfen!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz beklettim ama o projeler için sanırım daha çok bekleteceğim :). Yine de ufak sürprizlerim olacak :).

      Sil
  9. emeklerinize sağlık..bizler de keyifli zaman geçirdik takip ederken...mart ayı da çok güzel geçsin inşallah...sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  10. Tanıtım için çok teşekkürler.Kendi kendime meydan okuma, yazı dizimi okumak üzere sizi blogumda ağırlamaktan şeref duyacağım,

    YanıtlaSil
  11. Benim martımda hareketliydi de buraya yansıtamadım daha lakin geliyorum yavaştan :). Ben de seni keyifle okudum canım İlkay <3.

    YanıtlaSil