1 Ocak 2017 Pazar

Çekiliş Sonucu #3

Merhaba canım blog arkadaşlarım, okuyucularım. Nasılsınız? Nasıl geçti geceniz? Umarım herkes sevdikleriyle mutlu huzurlu bir gün geçirmiştir ve tüm dilekleriniz gerçek olur. Bu yeni yılın ilk gününde sizi bekletmek istemedim ve çekilişimi sonuçlandırarak mutlu etmek istedim :). Bildiğiniz gibi ben hediye almaya da vermeye de bayılıyorum, o yüzden bu yılbaşında birçok çekilişe katıldım, kendim de bir çekiliş yaptım. Tek şart blogu takip edip yorum yapmaktı, ek hak için ise paylaştığınız sosyal medyanın linkini yorumunuza eklemekti. Maalesef yine diğer çekilişlerde olduğu gibi takip etmeyip yorum yazanlar, link paylaşmayanlar oldu. Üzülerek bu hakları dahil edemedim ama bu çekilişle bana daha çok yeni bloggerla tanışma fırsatı buldum gibi geldi ki bu muhteşem bir şey. Birçok blogla tanıştık, kaynaştık benim açımdan çok güzeldi. Tabi deeptone'un katkıları da yadsınamaz. Bu arada ben dayanamadım ve ayraçların fotoğraflarını paylaşıyorum çünkü çok tatlı oldular :). İki çift farklı ayraç değil iki yönlü ayraç arkadaşlar :).


Gelelim kazanana, her zamanki gibi birçok kez kontrol ettikten ve 2016'nın son dakikalarına kadar bekledikten sonra listemi hazırladım ve random.org aracılığıyla kazananı belirledim. Kazanan Ben Bir Deli Çocuk. Kendisini tebrik ediyorum. Yorumlarda mail adresini rica edeceğim. Kendisiyle iletişim kurduğumuz zaman da kendisine bir aksilik olmazsa hemen salı günü kitabını yollayacağım. Lakin olur da iletişim kuramaz isek salı gününe kadar liste aşağıdaki gibidir. Güle güle okusun. Başka çekilişlerde görüşmek üzere diyerek bu çekilişi de kapatıyorum.Hadi görüşürüz :).



14 yorum:

  1. Ben Bir Deli Çocuk'u tebrik ediyorum.
    Bir daha ki çekilişte şansım döner belki. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman bir dahaki çekilişlerde görüşmek üzere 😄

      Sil
    2. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Tebrik ediyorum kazanan arkadaşımızı :)

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ediyorum kazanan arkadaşı.Baya ucundan kaçırmışım:)
    Bu vesileyle sizi takip etmeye başladım,teşekkür ederiz böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için :).

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim inşallah daha güzelleri sizlerin olur,sevgiler :):)

      Sil
  4. Çok çok ama çok acayip mutlu oldum :) İlk defa galiba çekilişten bir hediye kazandım :) Yayın akışını kontrol ederken sekme olarak açmışım okuyordum kendi blogumun adını duyunca bir şok olmuşum ama :D heyecandan elim ayağıma dolandı :D buraya mailimi bırakıyorum o zaman benbirdelicocugum@gmail.com :)

    YanıtlaSil
  5. Kazanan arkadaşı tebrik ederim. Bugün ben de bir çekiliş kazandım. Çekiliş kazanmak çok güzel oluyor :-) Darısı başına. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim senin adına, çekiliş kazanmak gerçekten çok güzel bir şey ). Amin :).

      Sil