13 Mayıs 2017 Cumartesi

30 ŞMO #8

8. Bağımlılıklar hakkında bir şarkı

Şimdi size baştan sona ezberlediğim ilk İngilizce şarkıyı paylaşacağım (bir tekrar ettim hala hatırlıyorum) :) :). Yine lise yine ergenlik hahaha:):). Placebo'yu çok severim. Nedense Zakkum ile bağdaştırdığım bir grup zamanında da benzetiliyordu galiba vardı bir şeyler de hatırlayamadım, belki de olmadığından bilen yazsın lütfen :). Bir ara yeri gelirse size Zakkum'un solistiyle tanışma anımı da anlatayım, eğlencelidir :). Sahi Placebo nerede??

"I was alone, fallin free, trying my best not to forget"

Placebo - Meds



Diğer son meydan bükücüler <3

Mürekkeple Hayaller 30 ŞMO
Haykırarak Yazıyorum 30 ŞMO
Momentos 30 ŞMO
Belle'nin Kütüphanesi 30 ŞMO

10 yorum:

  1. Zakkum'un solistiyle tanışma hikayeni duymak isterim. O adamın ses tonu çok hoşuma gidiyor :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de severim kendisini :). İlk albümlerinin her şarkısını bilir severim, ondan sonra pek dinleyemez oldum ama nedense tek tük, bir gün anlatacağım :).

      Sil
  2. Lise başlarında bir ara Placebo'ya taktığımı hatırlıyorum :D Değişik bir ses ama güzel müzik :)

    YanıtlaSil
  3. Sanırım herkes lise döneminde Placebo'ya takıkmış 😃 Ben de çok severdim... Bu şarkıyı da söylemesi çok eğlenceli gelirdi, hatta bu tema için düşünmüştüm ama senden geldiğine göre başka bir şey bulayım 😀 Bu arada şarkı keşfetmenin yanında müzik zevklerimizi de keşfediyoruz ve çoğunlukla aynı şeylerden hoşlanmamızı görmek mutlu ediyor beni 😊😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, o dönemler popülerdi herhalde biz de az çok o dönem çocuğuyuz herhalde :). Paylaş canım sen de nolacak, madem sen de düşünmüşsün :).
      Aynen ya benzeyince birbirine bir de şöyle bir artısı oluyor, bilmediklerimizi de dinleyince seviyoruz en azından ben :).

      Sil
  4. Bakıyorum bütün Placebo-cular burada :p
    İngiliz popunun müziğe etkileri göz ardı edilemez. Efsane gruplar hediye ettiler, Placebo da bunlardan biri. Eskimeyen gruplardan biri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle, bayadır dinlemiyordum iyi de oldu :). Bayadır yoklar sanki, kulakları çınlasın da bir iki şarkı çıkarsınlar :).

      Sil